08 August 2015

manuskrip hilang

assalamualaikum,
haritu saya ada bagi tahu yg saya dah hantar manuskrip kat satu company ni then after a few months later, saya email pihak yg berkenaan dan tanya samada pihak dia orang terima atau tak lepas tu saya dapat maklum balas yg mengatakan pihak tersebut tak boleh nak access manuskrip yg saya hantar tu huwaaa

saya email pihak tu sebab saya nk copy manuskrip yg saya hantar tu, semua copy yg saya simpan hilang!!!! maigodd seteressnyaa! copy yg ada kat pendrive hilang sebab virus, backup yg ada kat email pun tiba2 hilang macam tu, dah carik kat recycle bin pun tak de, then time ni laptop saya buat hal pulak habis kedai tu format laptop saya

seteressssnyaaa mak jemah!!!
sekarang saya tengah kumpul balik kekuatan untuk taip balik manuskrip tu, idea yg saya pun tah ke mana

doakan saya supaya dapat menyiapkan manuskrip tu semula ye ❤

saya minta maaf kat sesiapa yg menunggu manuskrip tu, saya dh janji haritu kalau manuskrip saya diterima saya nk up lagi satu entry, tapi jadi macam ni pulak .. maaf ye sayam bayam semua, dugaan .......
tq sebab singgah blog saya ❤

terima kasih kerana menjadi followers