19 September 2013

sape nak next entry untuk YATK? baca ni

assalamualaikum wbt :)



finally! dapat jugak bukak blog, phew phew *lap peluh*

saya baru habis final exam, sebab tu lama tak masukkan entry baru *konon study lettew*

ingat nak stop masukkan entry untuk YATK sebab saya tengah gigih+marathon siapkan manuskrip ..

tapi kalau ada permintaan yang nak next entry, maybe saya masukkan .. so yang tu bab last yang akan dimasukkan..

kalau ada apa-apa cadangan boleh lah email kat cfbutnf@gmail.com

terima kasih kerana menjadi followers